Εκτύπωση αφισών με θέμα “ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ”

5EPALΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι αφίσες που δημιουργήθηκαν για τις εκδηλώσεις με θέμα “ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – Μέθοδοι πρόληψης και αντιμετώπισης – συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων”, που διοργανώνονται από το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας, έχουν τυπωθεί σε διάσταση 50×70 cm για αναρτηση στα σχολεία της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας.

Οι αφίσες είναι ελεύθερες δικαιωμάτων για λήψη (μέσω των παρακάτω συνδέσμων pdf) από όλα τα σχολεία, και εκτύπωση ή/και ανάρτηση ως έχουν στους φυσικούς και διαδικτυακούς χώρους τους:
Οmada A_poster_A3 |  Οmada B_poster_B_A3 | Οmada B_poster_A3

Οι αφίσες δημιουργήθηκαν από τους μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης, Ειδικότητας Γραφικών Τεχνών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, του 5ου εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας.

Μαθητές/τριες:
Ομάδα Α: Αθανασόπουλος Νικόλαος, Καλαρύτη Βασιλική, Τυροκόμου Μαρία, Χρονόπουλος Χρήστος
Ομάδα Β: Γαλάνη Παρασκευή, Διαμαντοπούλου Μαρία, Πανόπουλος Νικόλαος, Σταυροπούλου Παρασκευή
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός:
Παπαρροδοπούλου Φωτεινή, ΠΕ89.01 Καλλιτεχνικών Σπουδών
Υποστήριξη:
Πατσιαλού Κωνσταντίνα, ΠΕ89.01 Καλλιτεχνικών Σπουδών

Την Τρίτη 14.02.2023, κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου που διοργάνωσε το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας με θέμα «Συμβουλευτική Ομηλίκων στην Εκπαίδευση. Προτάσεις και Εφαρμογές. Το παράδειγμα της Διαμεσολάβησης» (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Φαινόμενα Βίας στη Σχολική Κοινότητα»), οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις αφίσες τους και να περιγράψουν την εμπειρία της σχεδιαστικής διαδικασίας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, εκτός από τον Οργανωτικό Συντονιστή του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Δυτικής Ελλάδας κο Σπυρίδωνα Παπαδάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου κος Ανδρέας Φίλιας, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κα Ευγενία Πιερρή, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κος Ανδρέας Ζέρβας και ο Διευθυντής του σχολείου κος Βασίλειος Μιχαλόπουλος.