Συμμετοχή στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Ζωή Χωρίς Εξαρτήσεις”.

5EPALΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΝΕΑ

Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την πρόληψη του καπνίσματος, που διοργάνωσε το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Στο αντίστοιχο Διαγωνισμό, που διοργανώθηκε το περασμένο σχολικό έτος, 2 μαθήτριες του σχολείου, είχαν αποσπάσει το 2ο Βραβείο στην κατηγορία της Α΄ Τάξης Λυκείου.

Ο -εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων- Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα». Οι μαθητές/τριες κλήθηκαν να δημιουργήσουν έργα ζωγραφικής, με θέμα “Ζωή Χωρίς Εξαρτήσεις”.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθήτριες της Α΄ Τάξης Καλπουζάνη Παναγιώτα, Μπρούλια Νίκη, Παπουτσάκη Αναστασία και Στεφανάτου Φερενίκη, οι οποίες δούλεψαν σε δύο ομάδες με ζήλο και δημιουργικότητα, και φιλοτέχνησαν τις παρακάτω εξαιρετικές αφίσες τους.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες που μπορεί με τα έργα τους να μην απέσπασαν κάποιο βραβείο, ωστόσο με τη συμμετοχή τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα για μια ζωή γεμάτη χρώμα, μακριά από το κάπνισμα και τις εξαρτήσεις!

Δείτε τις συμμετοχές που διακρίθηκαν στον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό εδώ.

Η Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Πατσιαλού Κωνσταντίνα – ΠΕ89.01 Γραφιστικής