ΔΙΑΚΡΙΣΗ της πρωτοβουλίας RE-CREATE THE SEA, στον Διαγωνισμό Bravo Schools 2023.

5EPALCEDEFOP, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΝΕΑ

Το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας συμμετείχε με 3 δράσεις στον Διαγωνισμό «Bravo Schools 2023», ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σε θέματα κοινωνικής υπευθυνότητας που σχετίζονται με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η πρωτοβουλία RE-CREATE THE SEA, διακρίθηκε και αναδείχθηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στον παγκόσμιο στόχο 14: Ζωή στο νερό!!! στην Κατηγορία ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ/ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και εντάσσεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ “In action SDGs Schools Club”.

Ευχαριστούμε θερμά τους Διοργανωτές του Διαγωνισμού και το QualityNet Foundation, που μας εκφράζει απόλυτα με την επιστολή του και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε προς μία ποιοτική εκπαίδευση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με τη βεβαιότητα ότι η νέα γενιά, εφοδιασμένη με περισσότερη ενημέρωση, ενσυναίσθηση και δημιουργικότητα συνεχίζει να μας εμπνέει!” – Εκπαιδευτικό Τμήμα QualityNet Foundation.

Παρακολουθήστε την Online Εκδήλωση Βράβευσης Bravo Schools 2023.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κωνσταντίνα Πατσιαλού, ΠΕ89.01