Συμμετοχή στην GRAPHICA EXPO 2023

5EPALΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στην GRAPHICA EXPO 2023, 17-19/02/2023, στο περίπτερο που εξασφάλισε η Ένωση Εκπαιδευτικών Εφαρμοσμένων Τεχνών με στόχο την προβολή του έργου των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών τους.

Η GRAPHICA EXPO είναι η μεγαλύτερη & μακροβιότερη Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας στη χώρα μας, με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Από το 1991 επικοινωνεί και προβάλει τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου των Εκτυπώσεων, της Επιγραφοποιίας, της Οπτικής Επικοινωνίας, της Χάρτινης Συσκευασίας και της Ετικέτας.

Στο περίπτερο της ΕΕΕΤ παρουσιάστηκε το 1ο Πανευρωπαϊκό Βραβείο που απέσπασε, κατά το περασμένο σχολικό έτος, η ομάδα “Κυκλάδες” του 5ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ειδικότητες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών μέσα από εργασίες αλλά και την ψηφιακή παρουσίαση έργων μαθητών/τριών από διάφορα σχολεία της Ελλάδας.

Η ομάδα “Κυκλάδες” ήταν παρούσα στην έκθεση, ενημερώθηκε για τις σύγχρονες εξελίξεις στις Γραφικές Τέχνες, συνέλεξε υλικό από τα περίπτερα και αναμένεται να λειτουργήσει στην τάξη ως πολλαπλασιαστής της γνώσης που αποκόμισε.