Μη Λειτουργία Σχολικών Μονάδων Δ.Ε. Αχαΐας

5EPALΝΕΑ

25/01/2022

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΧΑΪΑΣ, τα ΣΧΟΛΕΙΑ θα παραμείνουν κλειστά για αύριο, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, 26-01-2022.

Επιπλέον, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΙΘ δε θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη τηλεκπαίδευση στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας για τις οποίες έχει ληφθεί απόφαση από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας να παραμείνουν κλειστές.

Για τη διενέργεια self-test, θα δοθούν νέες οδηγίες από το ΥΠΑΙΘ.

24/01/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

Μη Λειτουργία Τηλεκπαίδευσης Τρίτη 25-1

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του ΥΠΑΙΘ, δε θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη τηλεκπαίδευση στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητας μας, για τις οποίες έχει ληφθεί απόφαση από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας να παραμείνουν κλειστές για Δευτέρα και Τρίτη.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι δε θα διενεργηθούν self test για αύριο (Τρίτη) αλλά θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από το ΥΠΑΙΘ.

23/01/2022

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΧΑΪΑΣ, οι σχολικές μονάδες ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 24 & την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, λόγω καιρικών συνθηκών.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.